Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Boetes bij grote controleactie Goes

Toegevoegd: 02-04-2011, 11.14 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag weer de controle 'In Goes uit' uitgevoerd. De controle vond voor de 23e keer plaats.


De doelstelling van deze controle is de veiligheid en het veiligheidsgevoel onder het uitgaanspubliek te vergroten door middel van een uitgebreide voertuig- en inzittendencontrole. In totaal zijn 385 voertuigen gecontroleerd en blaastesten afgenomen waarbij diverse overtredingen werden geconstateerd.

Het ging in negen gevallen om rijden onder invloed. Vier personen bleken nog een boete open te hebben staan. Verder reed iemand zonder geldig rijbewijs, had iemand softdrugs op zak en bezat iemand illegaal vuurwerk. Eén voertuig bleek niet verzekerd te zijn.

Zes personen konden geen geldig rijbewijs tonen, iemand had een verlopen APK en twee voertuigen hadden een te gladde band. Verder voerden twee mensen onterecht mistverlichting. Eén iemand kon geen identiteitsbewijs tonen en een ander fietste zonder verlichting.

De controle vond plaats op de 's Heer Hendrikskinderendijk, de Patijnweg, de A. Fokkerstraat, de A. de Ruyterlaan, de Wulfertstraat, de A. Joachimkade en de Westerstraat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RFM (4-4-2011 om 01:34)
"....al die auto's die voor een kwartier a twintig minuten op de westwal parkeren maar eens aanhouden en vooral die met belgisch en frans kenteken...." Waarom gaat uw veiligheidsgevoel omlaag als er autos met een frans of belgisch kenteken kort op de westwal parkeren??
Cas (3-4-2011 om 13:48)
Je kan er ook gewoon voor zorgen dat alles in orde is....
Jjj (3-4-2011 om 13:30)
Dan moeten ze al die auto's die voor een kwartier a twintig minuten op de westwal parkeren maar eens aanhouden en vooral die met belgisch en frans kenteken als je die weert is het veiligheidsgevoel al een stuk groter
@ Ikke (3-4-2011 om 11:56)
Uitgaanspubliek bestaat grotendeels uit "jongere" automobilisten, en aangezien er niet op een auto staat aangegeven waar deze naartoe gaat pikken ze jou er ook gewoon tussenuit. Gewoon aan de regeltjes houden, dan is er niks aan het handje!
Mar (3-4-2011 om 10:19)
Nou Ikke, ga nou geen spoken zien joh! Die controle is algemeen; ze gaan echt niet de "jongeren"eruit selecteren en de rest laten doorrijden hoor! Trouwens, uitgaanspubliek moet zich ook verplaatsen, dus gezien het tijdstip vallen die ook onder de gecontroleerden.
VdVonck (3-4-2011 om 00:23)
Ikke, zolang je niets verkeerd doet is zo'n controle geen probleem toch!? Dit zijn de toegangswegen tot het centrum dus het uitgaansgebied. Dus ze controleren al het inkomende en uitkomende verkeer op deze manier. Als ze op één punt staan heeft het geen zin, binnen no time is de locatie bekend
Cookie-instellingen beheren