Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Aanrijding bij wegversmalling op Paasdijkstraat

Toegevoegd: 05-02-2005, 00.21 uur
Door: Politie Zeeland

POORTVLIET - Bij de wegversmalling in de Paasdijkstraat in Poortvliet heeft vanmiddag rond 16.38 uur een aanrijding plaatsgevonden.

Een 27-jarige Yersenaar reed met zijn bedrijfsauto al in de versmalling toen vanuit tegenovergestelde richting een 73-jarige automobilist uit de gemeente Tholen eveneens de versmalling inreed. Hierdoor werd de Yersenaar naar de rechterkant van de weg gedwongen.

Door de manoeuvre van de Tholenaar reden beide auto’s zo dicht langs elkaar dat zij met de buitenspiegels tegen elkaar reden. Deze sneuvelden hierdoor. Door de politie zijn beide betrokkenen geholpen met het invullen van het Europees Schadeformulier en konden zij hun weg weer vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren