Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Drie aanhoudingen voor dronkenschap

Toegevoegd: 03-04-2011, 14.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vanwege wangedrag is zondagochtend rond 04.00 uur een 21-jarige Middelburger uit een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen gezet.

Buiten op straat viel hij willekeurige personen aan. Agenten hebben hem aangehouden voor openbare dronkenschap en ingesloten.
 
Een 35-jarige vrouw uit Australie is zondag rond 01.00 uur vanwege aanstootgevend- en lastig gedrag uit de Hooizolder in Westkapelle gezet. De vrouw was zeer dronken en is ter ontnuchtering ingesloten.


Zondag rond 01.00 uur is in Vlissingen een 19-jarige jongeman aangehouden voor openbare dronkenschap. De jongeman was erg dronken en agressief tegen de agenten. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (4-4-2011 om 09:24)
@mar: idd, dat snap ik dus ook niet. lichtelijk aangeschoten is nog leuk maar echt dronken zijn niet. de meeste jongeren drinken in groepsverband, die willen aan elkaar laten zien hoever ze kunnen gaan en hoe stoer dat wel niet is; groepsdruk dus. hopen dat de daders een flinke kater hebben gehad!
Lisa (4-4-2011 om 09:11)
Ach als je niet tegen alcohol kan zuip dan cola,,o nee met alcohol durf je meer en ben je niet meer zo verlegen...en probleempjes met zichzelf kun je wegzuipen,zodat het erger word,zo is het stappen toch niet leuk meer,,mijn reden is door het gedonder dat ik niet meer ga.triest toch...
Mar (3-4-2011 om 22:12)
Als je nou zo gruwelijk zuipt dat je over je eigen poten struikelt en op straat ligt vraag ik me af wat de lol is van zo'n avondje stappen. @ Vlissingse: Er staat toch rond één uur?
Vlissingse (3-4-2011 om 17:50)
Als men een bericht zet dan ook de tijd die van de dronken jongen van 19 was om half 2 en deze jongen lag op de grond en is door agenten tegen een muur aangezet waarop hij kalmeerde! de jongen was zeer luidruchtig en wilde de ruiten van een winkel vernielen maar deze was zo dronken
Nico (3-4-2011 om 16:36)
Waarom worden al die zuipschuiten niet voor een week opgesloten en na het betalen van een boete van € 2500.00 pas vrijgelaten. Als die maatregel wordt gepubliceerd, wordt het misschien weer rustiger.
W. (3-4-2011 om 16:19)
Haha kinderen kinderen, als je niet tegen alcohol kan waarom nuttig je het dan??? snap ik echt niet............. ga dan lekker aan de cola ofzo
Cookie-instellingen beheren