Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten mishandeld door groep

Toegevoegd: 03-04-2011, 16.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Agenten van de Zeeuwse politie zijn tijdens een aanhouding op het Bellamypark in Vlissingen mishandeld bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

De agenten werden in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur, tijdens de aanhouding van een 18-jarige Vlissinger, door een groep van 15 a 20 personen belaagd. Deze personen hebben de agenten geschopt en geslagen en hebben ze belemmerd in de uitvoer van hun werkzaamheden.
 
Uiteindelijk is pepperspray gebruikt om de verdachte, die zeer agressief was, onder controle te brengen en is de man geboeid afgevoerd. Hij wordt verdacht van het vernielen van een barkruk.


Een 33-jarige Middelburger en een 17-jarige Vlissinger zijn aangehouden op verdenking van het mishandelen van een politieambtenaar en het beletten/belemmeren van ambtshandelingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (12-4-2011 om 13:18)
Maritza, er was ook iemand van 33 jaar bij hoor! Ik denk trouwens dat een publieke taakstraf meer effect zal hebben dan enkele dagen detentie. Laat ze maar met een duidelijk vestje aan een half jaar kauwgom van de straat krabben.Of iets dergelijks.
MuzZ~11~ (12-4-2011 om 04:55)
Waarden en normen Respect en wederzijds begrip Een enkel pareltje draagt dit nog in of zijn hart Hopende een ander iets bij te brengeb Mensen we moeten het met elkaar doen Waar is saamhoorigheid gebleven???
Maritza (11-4-2011 om 00:47)
Belachelijk dat mensen hier gaan motiveren politie het recht te geven jongeren van 18 in elkaar te mogen meppen. waar gaat dat heen zeg! geweld met geweld bestrijden is nog nooit de oplossing geweest. het rechtsysteem in nederland is het probleem. Gewoon langer in de cel laten zitten. ipv 1 dag.
Rosa (4-4-2011 om 16:38)
Erg gewoon, dit tuig maakt het uitgaan voor "normale "jonge mensen onmogelijk. politie meer bevoegdheden geven = keihard aanpakken die lui!!!!!
Willem (4-4-2011 om 14:26)
Politie uitrusten met stroomstootwapen en lange gummiestok. laat ze het respect er maar inrammen bij zulke idioten. wat dapper om met 15--20 man 2 agenten aan te vallen. opsluiten voor een paar maanen en een flinke boete geven: 2.500 p.p euro lijkt mij een mooi bedrag.
Yari (4-4-2011 om 11:11)
Het is volledig de omgekeerde wereld. Als de politie iets zegt in het publieke domein dan heb je te luisteren, basta! Daar zijn ze voor. En een politieman in de rug aanvallen is ronduit laf!! En al helemaal met een groep. Wat bezielen mensen toch op het ogenblik. Bah!
Cookie-instellingen beheren