Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na geweld tegen politie

Toegevoegd: 03-04-2011, 18.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Zondag rond 02.45 uur zijn in de Nieuwstraat in Terneuzen twee personen, een vader (45) en een zoon (19), aangehouden.


Ze waren in gezelschap van een groep die zich provocerend gedroeg richting twee politiemensen. De 17-jarige beledigde daarna de politieagent waarop hij werd aangehouden. Hij verzette zich hevig waarbij hij probeerde zich aan de aanhouding te ontrekken.

Zijn vader probeerde hem daarbij te helpen door de agent vast te pakken en op de grond te gooien. Uiteindelijk zijn beiden geboeid afgevoerd en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TJAH (4-4-2011 om 21:36)
@T.I.M.E. minder alcohol en cafe's is geen eerlijke sanctie,. want er zijn een paar mensen die dat niet kunnen dus je moet maar steden ook eerder dichtgooien voor de mensen die zich wel kunnen gedragen onder invloed dat slaat dan toch nergens op!
Yari (4-4-2011 om 11:06)
@T.I.M.E. Wat heeft dat er nu mee te maken? Trouwens waar is dat gebeurd dan?
Mark (4-4-2011 om 08:33)
Je blijft met je klauwe af van een agent/brandweerman of ambulance personeel
Chicka68 (4-4-2011 om 02:13)
Wederom een triest voorbeeld... Het geval op zich is een triest voorbeeld van hoe het gesteld is met het respect in ons land. Vader is een triest voorbeeld voor zijn zoon. Nu kunnen ze gezellig een cel delen. Laat ze maar fijn een tijdje verblijven in Hotel Torentijd!
Mar (3-4-2011 om 22:14)
Nou papa, beetje trots op jezelf? Je zoon tot de orde roepen gaat nu niet meer lukken met je stomme actie.
Thomas (3-4-2011 om 21:47)
Als straf een maand op water en brood (letterlijk) EN het inleveren van een maandloon van de vader en van het bijbaantje van de zoon!
Cookie-instellingen beheren