Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 306 km

Op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 05-04-2011, 21.22 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND -  Bij Het Rak in Rilland zijn dinsdag een 58-jarige man en een 53-jarige vrouw, beiden uit Roosendaal, aangehouden wegens diefstal van twee fietsen op het station in Krabbendijke.

Een politiecollega uit Midden en West Brabant, die in zijn vrije tijd over de Spoorlaan in Krabbendijke reed, zag dat er op het station in Krabbendijke een fiets in een auto werd geladen. Hij waarschuwde de Zeeuwse collega's en volgde de auto.


Toen de auto bij Het Rak omstreeks 16.00 uur door de politie werd gecontroleerd, bleken er twee fietsen in te liggen. De twee inzittenden bekenden gelijk dat zij de fietsen in Krabbendijke hadden gestolen. Zij werden aangehouden en de fietsen werden in beslag genomen.

De politie zoekt de eigenaren van de fietsen. Wie dus vanmiddag zijn/haar fiets miste bij het station in Krabbendijke, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T.I.M.E. (7-4-2011 om 18:02)
Ze moeten gewoon van een anders spullen afblijven met hun vieze tengels. En die leeftijd van hen dan. Ze zeiden toch'' hoe ouder hoe wijzer'''? Schaam je!
Mar (6-4-2011 om 22:52)
Ron@ld: Vind je het héél erg als ik het niet met je eens ben?Ik ben nog nooit een bericht tegengekomen met uitsluitend pos. of neg. reacties.En verder worden er far more negatieve dan positieve berichten geplaatst. En dan zijn er ook nog neatieve reacties op de toch al schaarse positieve berichten.
JV (6-4-2011 om 22:12)
Kijk, die ouwe van mij is toch nog scherp! ;-)
Ron@ld (6-4-2011 om 20:11)
Over het algemeen wordt er op positieve berichten niet gereageerd en alleen maar negatief gereageerd op andere berichten.
Ramon (6-4-2011 om 16:30)
Waar gaat dit toch naar toe, Zeggen ze altijd waar ga de jeugd naartoe.. Mijn fiets is pas gestolen, zit niet te wachten op nog een keer.. Laat ze nu niet zomaar over vrije voeten, we raken die terreur opa's & oma's wel een beetje beu
Toon (6-4-2011 om 08:44)
Een goede zaak , ik heb zelf een fiets gevonden ,aan gegeven bij de politie maar geen mens die zijn fiets kwijt is.
Cookie-instellingen beheren