Gewonde bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 06-04-2011, 19.21 uur

Door: Roland de Jong

HULST - Een 81-jarige inwoner uit de gemeente Hulst is woensdagmiddag omstreeks 15.15 uur in de Steenstraat in Hulst aangereden door een motorrijder.

De 81-jarige fietser werd aan de achterzijde aangereden door de motorrijder, een 28-jarige inwoner uit het Belgische Temse. Beiden kwamen hierbij ten val. De fietser liep hierbij een hoofdwond op.

Hij kon na behandeling in de huisartsenpost huiswaarts keren. De motorrijder liep lichte verwondingen op aan zijn been is aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De man had twee keer te veel op.

Na onderzoek bleek hij tevens zonder rijbewijs te rijden. De motorfiets is inbeslaggenomenen de man is na verhoor in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (7-4-2011 om 15:33)
@Alexis, je hebt niet alles gelezen. De man had niet eens een rijbewijs!!!!!
Alexis (7-4-2011 om 09:09)
Rijbewijs afpakken ,NOOIT meer terug geven ,hij is een slechte voorbeeld voor ons motorrijders..
Henny (7-4-2011 om 00:23)
De aangereden man is mijn schoonvader. Mijn zoon heeft het zien gebeuren. Mijnheer de zatte motorrijder zijn eerste woorden waren, dat oude mensen niet op een fiets in het verkeer horen. Halfdronken en zonder rijbewijs op een motor vindt hij schijnbaar wel normaal.
Fietser (6-4-2011 om 21:57)
Mocht ie nu lopend terug naar Temse. Gelukkig heeft de oude man niet een erger letsel opgelopen. Wens hem veel sterkte en beterschap. De spieren zullen ook nog wel gaan opspelen. Geen rijbewijs, dronken en dan al geen fietsers meer zien rijden, beter in de cel tot ie nuchter was, goede les.......