Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rode Kruis zoekt collectanten

Toegevoegd: 07-04-2011, 10.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Rode Kruis afdeling Walcheren zoekt collectanten die in de week van 19 tot 25 juni een uurtje willen vrijmaken om geld in te zamelen.

De opbrengst gaat volledig naar de afdeling Walcheren, die er tal van activiteiten mee financiert. Op www.rodekruis.nl/afdeling/walcheren staat meer informatie over de evenementen die de EHBO’ers begeleiden, het sociaal vervoer en de aangepaste vakanties die het Rode Kruis afdeling Walcheren verzorgt.

Ook mensen die in de collecteweek de inzamelingen in hun buurt willen coördineren, zijn van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelden: bel 0118-635583 of e-mail naar walcheren@redcross.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Andre (11-4-2011 om 09:48)
Inderdaad! zo denk ik er ook over. al die 'goede doelen' zijn niet zo goed als ze zich voordoen. er zitten daar baasjes flink wat geld te verdienen terwijl dat geld beter besteed kan worden aan de zaken waarvoor het bedoeld is! ik loop niet en geef niet ook! doe niet eens open!
Mar (10-4-2011 om 22:50)
In deze tijd kun je beter niet meer met collectanten werken; doe maar giraal. En ook dan mag je je afvragen wat voor percentage er aan de strijkstok blijft hangen.
W.D.M.Gideonse (10-4-2011 om 22:40)
Geregeld ben ik bereid om te collecterren voor goede doelen. Ik zet me niet in voor organisaties die in negatieve zin besproken zijn bij voorbeeld op het gebied van salarisbetalingen. Ik zou me schamen om daarvoor bij de mensen aan te bellen en vervolgens een gift te vragen.
Pas op voor nep-collectanten! (10-4-2011 om 21:13)
Moeten ze vooral doen hier een oproep voor collectanten posten! Melden zich weer valse collectanten aan die het geld in eigen zak steken! Pas toch op wat jullie doen, zonde van de moeite. Niet gezien pas op t.v. hoe makkelijk dat gaat met nep-collectanten? Trap er aub niet in!
Andre (10-4-2011 om 17:52)
Zolang de directeur van het rode kruis zo,n idioot hoog salaris heeft hoeven ze bij mij niet meer aan te bellen.
Dick Bosscher (8-4-2011 om 08:50)
De opbrengst van de collecte gaat, zoals in het stukje staat, volledig naar de afdeling Walcheren die er uitstekende dingen mee doet. Kijk maar eens op www.rodekruis.nl/walcheren. Dus laten we die broodje-aap verhalen nou maar eens een keer vergeten.