Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gewonden bij overval in Axel

Toegevoegd: 07-04-2011, 15.33 uur - Update: 07-04-2011, 18.53 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een overval in Axel zijn vanmiddag schoten gelost. Er zijn twee lichtgewonden. De politie doet een zoekactie.

De overval vond rond twee uur plaats op een juwelier in de Noordstraat. Volgens de politie zijn er drie daders weggevlucht. Inmiddels heeft de politie verschillende getuigeverklaringen opgenomen, maar een signalement is nog niet verspreid.


Bij de overval raakten volgens de politie twee personen gewond. Ze zouden lichte verwondingen hebben. Een van de gewonden was een jonge vrouw. Zij was met een wapen op haar hoofd geslagen en heeft daardoor een hoofdwond en een hersenschudding opgelopen.

De politie is massaal ter plekke en heeft een helikopter ingezet om naar de voortvluchtige daders te zoeken. Twee ambulanceteams zijn nog ter plekke.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P.J. Demesmaecker (8-4-2011 om 08:54)
Het direct verspreiden van het signalement, kan verwarring geven omdat ineens iedereen de verdachten ziet lopen. Een kennis was getuige en hij vond dat de politie vrij laat na de overval ter plaatse was. Gr P. J. Demesmaecker
Albert b (8-4-2011 om 07:04)
Dan loop je de overvallers achterna en roept dat ze gestopt moeten worden en iedereen blijft staan kijken of ze water zien branden . Zelfs toen ik tegen over de 3e dader stond en de zak met sieraden terug bracht naar de juwelier .
Yari (7-4-2011 om 23:05)
Voor de lui die vragen om signalementen.....doe normaal!! Wat wil je als burger doen dan? Of hebben jullie het bericht niet goed gelezen?
Simon (7-4-2011 om 22:51)
Ongelofelijk! Waar gaan we naar toe. Je zou bijna zeggen dat de juwelier een soort sluisdeursysteem moet krijgen. eerst de voordeur open, dan de 2de deur. Wil iemand dan wegvluchten dan zitie vast in de sluis. Waar gaan we toch naar toe he......Sterke aan alle omstanders..
Engeltje (7-4-2011 om 19:56)
Wat kunnen mensen toch lekker reageren wat zou je zelf doen als het je overkwam. IK wens de mensen veel sterkte en hopelijk vinden ze de daders snel
Ganjaboy (7-4-2011 om 19:52)
Ik kom ook uit axel weer het zelfde liedje :( heb laatst nog me trouw ring daar laten vergroten heel veel sterkte voor de slachtoffers . is te hopen dat ze snel gepakt
Cookie-instellingen beheren