Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man gewond bij brand IJzendijke

Toegevoegd: 09-04-2011, 07.28 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Bij een brand in een schuur in IJzendijke is vrijdagavond een man lichtgewond geraakt. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De man raakte gewond nadat rond 18.20 uur brand was uitgebrokken in een trekker die in een kleine schuur aan de Pyramide stond. De brandweer zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in om het vuur te blussen. De brand was vrij snel onder controle.

Eén trekker brandde volledig uit. Een andere trekker kon op tijd uit de schuur worden gehaald en bleef gespaard. De schuur waarin de brand woedde, lag naast een grotere landbouwschuur. Ook deze bleef gespaard.

Voor de gewonde man is een ambulance ter plekke gekomen. Hij had vermoedelijk letsel aan zijn handen. Of hij naar het ziekenhuis is gebracht, is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750