Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Dode geen slachtoffer misdrijf

Toegevoegd: 09-04-2011, 20.22 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De man die vandaag dood werd aangetroffen in een woning in Vlissingen is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt politiewoordvoerder Alwin Don vanavond.


Omstreeks 10.50 uur ontving de meldkamer van de politie een melding dat vermoedelijk een dode man in een kamer van een appartementencomplex aan de Singel lag. De politie trof ter plekke inderdaad een stoffelijk overschot aan.

In het appartementengebouw en in de directe omgeving werd een onderzoek gestart. Het stoffelijk overschot is in de loop van de middag met behulp van een ladderwagen van de brandweer van de bovenverdieping gehaald en voor verder onderzoek naar een mortuarium gebracht.

De politie vermoedt dat het om de 46-jarige bewoner van de kamer gaat. Uit het onderzoek ter plaatse en in het mortuarium door een technisch rechercheur van de forensische opsporing en een politiearts bleek dat er geen sprake is van een misdrijf.

Uit nader onderzoek zal definitief de identiteit van de man moeten blijken. Omstreeks 15.00 uur werden de woning en de directe omgeving weer vrijgegeven.

Zie ook:
- Dode in woning Vlissingen (09-04-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren