Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 241 km

Hardleerse bestuurder opgepakt

Toegevoegd: 10-04-2011, 17.51 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 21-jarige automobilist uit de gemeente Goes aangehouden die een stopteken had genegeerd.

De man kreeg tijdens een alcoholcontrole in 's-Heer Arendskerke een stopteken. De man stopte echter niet en reed zonder snelheid te minderen verder. Op de Slostraat parkeerde hij zijn auto en liep weg. De man kon uiteindelijk rond 00.10 uur op de Slotstraat in 's-Heer Arendskerke aangehouden.


De agenten, die de man waren gevolgd, spraken hem aan en vroegen hem mee te werken aan een blaasproef. Hieraan wenste hij niet me te werken waarop hij werd aangehouden. Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich en schold de agenten meerdere malen uit.

Uit onderzoek bleek dat de automobilist, die beginnend bestuurder is, al eerder is betrapt op het rijden onder invloed en dat zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Uit ademanalyse, waar hij op het politiebureau toch aan meewerkte, bleek dat de man ruim 6 maal teveel had gedronken.

Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en met ongeldig verklaard rijbewijs, verzet, belediging en het negeren van een stopteken.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (11-4-2011 om 10:43)
Inderdaad Mar, bij deze flapdrol heeft het dus geen zin, dus ook een volgende keer zal hij gewoon weer achter het stuur kruipen. Misschien toch maar eens gaan nadenken over veel zwaardere strafmogelijkheden?
Willem (11-4-2011 om 06:44)
Beginnend bestuurder en dan ZO tekeer gaan? die idioot heeft geen rijbewijs nodig. nooit meer teruggeven, een fiets is een goed alternatief.zulke figuren zijn levensgevaarlijk en horen niet achter het stuur van een auto..
Mai (11-4-2011 om 00:37)
Z'n rijbewijs nooit meer terug geven. Iemand die met drank op achter het stuur kruipt kan de verantwoordelijkheid van een rijbewijs blijkbaar niet aan.
Mar (10-4-2011 om 19:19)
Daar helpt zelfs een EMG cursus niet meer denk ik...hopelijk heeft zijn moeder zijn driewielertje nog bewaard.
Cookie-instellingen beheren