Botbreuken na ongeluk N287

Toegevoegd: 10-04-2011, 21.09 uur

Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Zaterdagavond vond er op de N287 - Zeedijk in Westkapelle een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor. Eén persoon raakte gewond.

De 23-jarige bestuurster van de personenauto uit de gemeente Veere reed rond 18.05 uur over de Zeedijk komende uit de richting van Westkapelle en gaande in de richting van Domburg. Toen ze bij een afrit linksaf sloeg, verleende ze geen voorrang aan de haar op dezelfde weg tegemoet komende 31-jarige motorrijdster uit Vlissingen.

De automobiliste raakte niet gewond. De motorrijdster is met onder andere een gebroken been en een gebroken/verbrijzelde pols per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (11-4-2011 om 18:58)
Altyd erg als een motorrijder(ster) ten val komt door onoplettendheid van een automobilist! sterkte