Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen mishandeling

Toegevoegd: 13-04-2011, 20.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van een gepleegde mishandeling op woensdagochtend omstreeks 08.15 uur.

Een 42-jarige man uit Middelburg zou met een fiets hebben gegooid naar een 45-jarige vrouw en haar dochtertje en hij zou haar hebben geschopt. Één en ander zou ter hoogte van de apotheek op de Rentmeesterlaan in Middelburg gebeurd moeten zijn.


De 45-jarige man is even later aangehouden door agenten. Hij is verhoord en in verzekering gesteld. Omdat er op dat tijdstip nogal wat verkeer door de Rentmeesterlaan rijdt en loopt, gaat de Zeeuwse politie er van uit dat er veel mensen zijn die het voorval hebben gezien. Zij vraagt daarom eventuele getuigen zich te melden op het politiebureau in Middelburg of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (14-4-2011 om 06:27)
Die man zat vol frustaties, mischien handig voor de man,om maar es te gaan sporten,dan voelt hij zich straks zelfverzekerder,en niet meer gefrusteert
Bram (14-4-2011 om 02:52)
Wat er gebeurt is weet ik niet maar je gooit geen fiets naar een vrouw met haar kind Stel dat het kind was geraakt Die kan zo'n dreun met een fiets niet hebben hoor En dan een vrouw schoppen, echt een beetje gestoord. Een cursus verdraagzaamheid volgen lijkt mij een gepaste aanvulling op de straf
Cookie-instellingen beheren