Auto rijdt van dijk Domburg

Toegevoegd: 13-04-2011, 21.17 uur

Met behulp van een Unimog is de auto weer van het strand getrokken.
Met behulp van een Unimog is de auto weer van het strand getrokken.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Woensdag om ongeveer 18.45 uur werd bij de meldkamer van Politie Zeeland gemeld dat er een auto het strand op was gereden vanaf de dijk aan de Panoramaweg in Domburg.

Toen hulpdiensten ter plekke kwamen troffen zij inderdaad een auto in het zand aan. De auto kon op eigen kracht niet meer weg. Eeen gezin bestaande uit vader, moeder en zoontje van 2 jaar oud, zaten in de auto naar de zee te kijken.
 
Vader was uit de auto, moeder was 'half' uit de auto en het zoontje zat nog in de auto en zag ineens... de handrem. Alle gezinsleden schrokken zich wezenloos toen de auto ineens de dijk afreed en op het strand terechtkwam. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, iedereen kwam met de schrik vrij.

Met behulp van een Unimog van de reddingsmaatschappij is de auto weer van het strand getrokken en de familie kon weer vanaf hun eerder ingenomen plekje naar de zonsondergang kijken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (14-4-2011 om 11:04)
Of bedoel je die VW Touran van de politie ....? :)
Ronald (14-4-2011 om 09:23)
Die gele dat is een Unimog U1300L denk ik. Voormalig voertuig van de Duitse Bundeswehr omgebouwd voor de Reddingsbrigade. Unimog is een merk van Mercedes Benz voor specifieke universele en terreinvaardige voertuigen. Ook hobbyisten weten deze voertuigen veelvuldig te waarderen.
Jo (14-4-2011 om 08:29)
@tholenaar is een jaguar
Cor v L. (14-4-2011 om 07:46)
@ Tholenaar, zo te zien een Jaquar en die rollen lekker.
Tholenaar (13-4-2011 om 21:22)
Gelukkig is het goed afgelopen! Mooie auto trouwens, wat voor merk?