Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

Vermiste vrouw dood gevonden

Toegevoegd: 14-04-2011, 14.34 uur - Update: 14-04-2011, 16.19 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - De 54-jarige vrouw uit Hengstdijk die sinds deze week werd vermist, is dood aangetroffen. Dat bevestigt de politie.

De vrouw werd volgens de politie na zoekacties van de brandweer en speurhonden van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) vanmiddag rond 12.00 uur levenloos aangetroffen in het water bij een camping in het Zeeuws-Vlaamse dorp. Ze werd sinds maandag vermist.


Met een helikopter met warmte-apparatuur is in een groot gebied naar de vrouw gezocht. Daarna werd gezocht in en op het water door medewerkers van de brandweer en gisteren is ook gezocht door speurhonden en hun geleiders van het KLPD.

De honden sloegen aan bij een bepaalde plek in het water 'De Vogel' vlak bij de gelijknamige camping. Deze plek werd al eerder aangewezen door een getuige die de vrouw in die buurt had gezien. Daarom werd het landelijk dregteam van het KLPD ingezet. Zij hebben via sonarapparatuur een zogenaamde 'echo' gemaakt. Hieruit kwam een aanwijzing dat er iets of iemand in het water lag.

Omdat het water op de bewuste plek niet zo diep was, hoefden er geen duikers te komen assisteren, maar kon het lichaam van de vermiste vrouw door het KLPD uit het water worden gehaald.

Volgens de politie is er geen sprake van een ongeluk of een misdrijf.

Zie ook:
- Vrouw (54) vermist in Hengstdijk (11-04-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (15-4-2011 om 08:51)
Ik vind niet dat je de media hier indirect de schuld van kunt geven.Als er direct een foto beschikbaar zou zijn,dan plaatsen ze die echt wel.
Hetty (15-4-2011 om 06:33)
Vreselijk ik wens haar man , kimderen, haar vader en schoonmoeder veel sterkte toe. Ze was altijd aan het zorgen voor haar vader en schoonmoeder dit is echt een klap voor hen.
A (14-4-2011 om 21:09)
@AZ dit is natuurlijk klinkklare onzin he wel of geen foto,ze had dit voor haar eigen al besloten,ze had afscheidsbrief achter gelaten(weet ik).Dus hou je suggesties voor je! Sterkte voor de nabestaande!
Jan de Wind (14-4-2011 om 20:35)
Bijzonder triest voor de nabestaanden. Goed werk van de hulpverleners en met name het dregteam. Er wordt veel afgegeven op de politie en andere hulpverleners maar we vergeten te vaak dat ze dit soort moeilijk werk ook doen zodat nabestaanden niet langer in onzekerheid zitten.
Een bekende (14-4-2011 om 19:01)
Door weer en wind,op haar fiets.De krant haar boodschappen bezoekjes aan haar kinderen.Ze gaf er niets om.Altijd kei hard gewerkt.Dit heeft ze niet verdiend. Wens een ieder die haar lief had heel veel sterkte. Dit was haar uitweg haar helaas. Het had nooit mogen gebeuren.
Janny (14-4-2011 om 18:23)
Wat verschrikkelijk! Voor de familie niet te bevatten Heel veel sterkte voor haar man kinderen en kleinkinderen en haar vader
Cookie-instellingen beheren