Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Dames bestelen winkeliers

Toegevoegd: 14-04-2011, 20.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vandaag zijn in Middelburg en Vlissingen twee personen aangehouden die winkeliers hadden beroofd.

Donderdagmiddag om ongeveer 15.30 uur werd een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg in Middelburg aangehouden door een marktkoopman omdat zij kleding van zijn kraam zou hebben gestolen.

 


De marktkoopman zag dat het meisje kleding die van zijn kraam afkomstig was, in haar tas stopte en daarna snel wegliep. Hij is het meisje achterna gegaan en heeft haar aangehouden en overgedragen aan agenten van de Zeeuwse politie.

 

Het meisje is meegenomen naar het politiebureau en heeft daar een bekennende verklaring afgelegd. De kleding had een waarde van enkele tientallen euro's. De ouders van het meisje zijn in kennis gesteld en hebben haar op het bureau opgehaald. Het meisje wordt doorverwezen naar Bureau Halt voor een alternatieve straf.

Een 31-jarige vrouw uit Vlissingen werd vanmiddag omstreeks 17.30 uur aangehouden door medewerkers van de HEMA in haar woonplaats. De vrouw werd betrapt toen zij etenswaren wegnam en deze niet wenste af te rekenen.

Ze is overgedragen aan agenten van de Zeeuwse politie die haar hebben meegenomen naar het bureau. Daar heeft de vrouw een verklaring afgelegd. Zij is in verzekering gesteld en zit dus nu nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alexis (15-4-2011 om 14:09)
T is niet goed te praten wat de dames gedaan hebben ,maar met alle hoge kosten en maar inleveren ga je deze acties krijgen !!!
Cookie-instellingen beheren