Gewonde bij overval Vlissingen

Toegevoegd: 15-04-2011, 10.18 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdagmorgen werd een overval gepleegd op een vrijstaande woning aan de Jacoba van Beierenweg. Daarbij was sprake van meerdere daders.

De daders zijn de woning binnengekomen en hebben de bewoner van het pand overmeesterd. De overvallers zijn enige tijd in de woning aanwezig geweest en hebben na de overval het huis weer verlaten.

Het is niet bekend in welke richting ze zijn gevlucht en of ze daarbij gebruik hebben gemaakt van een voertuig. Of er goederen zijn weggenomen is op dit moment ook nog niet bekend. De politie is nog volop bezig met het onderzoek. Het slachtoffer heeft bij de overval geen zware verwondingen opgelopen.

Bij de politie is bekend dat door veel fietsers gebruik wordt gemaakt van de Jacoba van Beierenweg. Heeft u vanmorgen vroeg, in ieder geval voor 06.30 uur, gebruik gemaakt van deze weg? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (15-4-2011 om 15:20)
Tuig vastzetten tot ze hartstikke grijs zijn en bijna niet meer uit de voeten kunnen want werken willen ze toch niet. Dan mogen ze zitten tot ze een ons wegen.
Thijs (15-4-2011 om 10:39)
Stelletje laffe honden zijn het .
Bloem (15-4-2011 om 10:33)
Ikword er kotsmisselijk van als ik dit iedre week een paar x lees dat er onschuldige mensen van hun hardverdiende centjes eff overvallen worden door gasten die te lui zijn om te werken walgelijk zulke gasten moet je gewoon eff een paar rot schoppenverkopen