Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek ontucht basisschool

Toegevoegd: 15-04-2011, 14.39 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie onderzoekt meldingen van onzedelijke handelingen door een gastdocent op een basisschool in Goes. Dat is zojuist bekend gemaakt.


Bij de politie zijn van de openbare basisschool prof.dr. Kohnstammschool verschillende meldingen binnengekomen van onzedelijke handelingen door een gastdocent. Het gaat om aangiften van enkele leerlingen uit groep 8.

Door de politie wordt onderzocht of er daadwerkelijk sprake is van strafbare feiten. Daarna zal het Openbaar Ministerie een beslissing nemen of zij tot vervolging overgaat. De politie heeft in het verleden geen andere meldingen of aangiften met betrekking tot de gastdocent ontvangen.

De ouders van de leerlingen uit groep 8 zijn tijdens een besloten informatiebijeenkomst door de directeur van de school en de politie geïnformeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (6-5-2011 om 13:53)
Het hou niet op he ik ben moeder en oma zou voor mn eigen niet in staan als ik zo iets mee zou maken waarom blijven ze niet met dr poten van de kids af word hier woest om
@par (18-4-2011 om 10:55)
Ik heb geen kinderen dus daar heb ik gelukkig geen last van;-) maar ik bedoel te zeggen dat leerlingen ook een gemeen plan tegen een leraar/docent kunnen smeden. Eerst het onderzoek afwachten alvorens de verdachte aan de schandpaal wordt gehangen.
Rico B (16-4-2011 om 10:14)
Tja, Waar rook is, is vuur! waarom zouden ze het verzinnen dan? ennuh laatste tijden worden er niet anders van dat soort viezerikken opgepakt. nou nog de schandpaal invoeren voor dat soort viezerikken.
Par (16-4-2011 om 02:12)
@gerrit / @w. Ben benieuwd hoe jullie reageren als een kind van jullie op die school zit. Er zijn meerdere klachten tegen deze persoon en de melder uit middelburg was een oud leerling die niet geheel in een geestelijk goede staat verkeerde!
Gerrit (15-4-2011 om 17:54)
Uiteindelijk zal moeten blijken of het echt zo is. Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand ten onrechte aan de schandpaal wordt genageld. Terughoudendheid in de berichtgeving zou iedereen sieren. Publiciteit kan altijd nog.
W. (15-4-2011 om 16:33)
Eerst maar eens kijken of het echt waar is want dat van in middelburg was ook niet waar........
Cookie-instellingen beheren