Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op spoor Arnemuiden

Toegevoegd: 16-04-2011, 13.15 uur - Update: 16-04-2011, 15.43 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op een spoorwegovergang in Arnemuiden is vanmiddag een personenauto aangereden door een trein.


De auto raakte flink beschadigd. Of de trein ook beschadigd is geraakt, is niet duidelijk. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland is er geen sprake van gewonden. De ambulancedienst is ter plekke om betrokkenen toch nog even te onderzoeken. Er was geen sprake van een beknelling.

De botsing vond rond 13.10 uur plaats op de overgang bij de kruising Schuttershof/Van Cittersweg in het dorp. Het gaat volgens spoorwegbeheerder Prorail om een zogeheten tis 3.2, dat is volgens de Matrix TreinIncident Scenario’s een aanrijding tussen een trein met een rangeerdeel of een klein wegvoertuig.

De brandweer sprak direct van een zogeheten middel-hulpverlening en rukte zodoende uit met twee tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig. Ook werden een commandowagen een haakarmvoertuig commandocontainer ter plekke gestuurd.

Het treinverkeer is gestremd tussen Vlissingen en Goes. Volgens Prorail gaat de stremming naar verwachting tot zeker 17.00 uur duren. Mensen moeten sowieso rekening houden met een vertraging van zeker zestig minuten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner (17-4-2011 om 21:01)
@ zonnestraal, De man had gelijk gezegt dat die het leven niet meer zag zitten. De man had het een uur eerder ook al geprobeert, word er verteld.. hij had die trein gemist..
Fam. (17-4-2011 om 16:37)
De man is al eerder langdurig opgenomen geweest,helaas ging het daarna weer bergafwaarts we hopen en bidden dat hij weer opgenomen kan worden , en dat de behandeling voor langere tijd aan slaat. we wensen hem sterkte toe , ook voor zijn ouders en verder familie die rond hem staan.
Zonnestraal (17-4-2011 om 13:30)
Er wordt vollop gespeculeert dat het hier betreft om een zelfdoding maar wie zegt dat in godsnaam? wie weet is die man wel verblind door de zon of is er iets anders aan de hand geweest. Ik vind het nogal wat om gelijk maar te roepen dat die man levensmoe is.
K (17-4-2011 om 10:39)
Triest om dit mee te maken tot 2 x toe gezien.Hoe moeilijk hij het heeft om dit te kunnen doen.Hopelijk komt er goede hulp voor hem want dit heeft hij echt nodig.Wens hem en de mensen om hem heen veel sterkte en ook de mensen die dit hebben gezien.
Mar (17-4-2011 om 08:27)
Marijke, je moet die eerdere poging melden hoor! Dat kan helpen bij een evt. opname ( al dan niet gedwongen ). Gezien jouw reactie heeft hij die hulp echt nodig.
QuasiMoto (17-4-2011 om 01:54)
Uit verschillende reacties maak ik op dat de bestuurder levensmoe is en dat 'het tijd wordt dat hij het toelaat zich te laten behandelen'. Wat doet die man dan nog op de weg? Waarom grijpt de samenleving niet in? Als-ie straks iemand meesleurt staat iedereen weer naar elkaar te wijzen.
Cookie-instellingen beheren