Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Ernstig ongeval in Rilland

Toegevoegd: 16-04-2011, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Bij een ongeval in Rilland is zaterdagmiddag één persoon zwaargewond geraakt.


Het voorval deed zich rond 16.20 uur voor op de Bathseweg. Door nog onbekende oorzaak botste een wielrenner tegen een stilstaande auto. De man raakte dusdanig gewond dat er twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke zijn geweest om hulp te verlenen.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Over zijn toestand is geen duidelijkheid. De politie heeft op de plaats van het ongeval technisch onderzoek gedaan.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Automobilist (19-4-2011 om 23:40)
Het is altijd jammer dat sommige mensen alles zo héél goed voor een ander weten! 1. Doet deze auto helemaal niets verkeerd, hij mag daar gewoon staan. 2. Of de auto nu kaarsrecht òf misschien net iets scheef staat maakt echt niet uit: de klap komt even hard aan! 3. Denk ook eens aan mensen in die auto! Denk je dat het daarvoor meevalt als zoiets gebeurt? Toon liever meeleven dan veilig op afstand kritiek te gaan uiten! Bestuurder laat je niet op je kop zitten!! Veel sterkte!
VdVonck (19-4-2011 om 19:32)
Stuk voor stuk geen scholing gehad? Er staat hier toch duidelijk dat het om een 'stilstaande' auto ging. Stilstaan en parkeren is een groot verschil. Parkeren is strafbaar, stilstaan niet! Neem eens de tijd om te lezen voor je bijdehand gaat doen!
Lia (19-4-2011 om 17:15)
Vraag me af of die wel stil stond en staat behoorlijk fout geparkeerd. en @mr.Vonck,je kunt niet overal zomaar stilstaan want je kan anderen ook hinderen,gewoon logisch te werk gaan,dus
Don (19-4-2011 om 11:55)
Parkeren op de rijbaan van een voorrangsweg buiten de bebouwde kom is niet toegestaan. Maar daar heeft de fietser in dit geval niets aan. Wel jammer dat de PZC meteen begint over fietsers die een gevaar op de weg zijn, waarbij dit ongeval als voorbeeld wordt gebruikt.
Janaika jansen (18-4-2011 om 16:01)
De man die verongelukt is was onze leraar. Alle kinderen waren vandaag in het zwart.
Robbin (17-4-2011 om 17:06)
Helemaal mee eens! Deze auto staat absoluut niet netjes geparkeerd langs de kant vd weg. Wellicht heeft Rob een (nieuwe) bril nodig? Ik zeg vervolgen die eigenaar van die audi, want parkeren kan die niet!
Cookie-instellingen beheren