Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Uitslaande brand Middelburg

Toegevoegd: 17-04-2011, 02.15 uur - Update: 17-04-2011, 18.24 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Nieuw Middelburg heeft vannacht een uitslaande middelbrand gewoed.
 
Rond 01.25 uur werd ontdekt dat er vlammen kwamen uit een schuurtje bij de Jasmijnstraat. Al snel werd er opgeschaald en zodoende kwamen twee bluswagens en een ladderwagen met spoed ter plekke. Het vuur sloeg over naar een naastgelegen schuurtje en enkele aangrenzende bouwcontainers.


De brandweer heeft het vuur met meerdere stralen hoge en lage druk bedwongen. Rond vijf voor twee was het vuur onder controle. Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij. Niemand raakte gewond. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

Ook bij een schuurtje in de IJsselstraat in Oost-Souburg ontstond brand. Dit brandje kon worden geblust met een emmer water en het bleef bij een schroeiplek aan het schuurtje. De politie zoekt, i.v.m. mogelijke brandstichting, getuigen. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren