Open dag De Koegors Terneuzen

Toegevoegd: 17-04-2011, 20.18 uur

De open dag werd zaterdag druk bezocht.
De open dag werd zaterdag druk bezocht.
1
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Nadat op vrijdag het nieuwe onderkomen van de brandweer, de buitendienst van de gemeente Terneuzen en de ambulancedienst van ZorgSaam in de Koegorspolder officieel geopend werd, werd er vandaag een open dag gehouden.

De open dag gaf jong en oud een uitgelezen kans het gebouw en het uiteenlopende materieel eens van dichtbij te bekijken. Van trekker tot brandweerwagen, van zoutstrooier tot brandweerpak, van ambulance tot hoogwerker en nog veel meer zoals de speciale glijbanen die de brandweer gebruikt.

Door heel Terneuzen werden pendelbussen ingezet om mensen naar De Koegors te brengen. Honderden bezoekers maakten hier gebruik van.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750