Rijbewijs kwijt na achtervolging

Toegevoegd: 18-04-2011, 15.55 uur

Door: Roland de Jong

BRESKENS -  De politie heeft maandag het rijbewijs ingevorderd van een automobiliste in Breskens. De vrouw had gedronken.

Toen de politie de 41-jarige automobiliste wilde controleren, ging zij steeds sneller rijden en deed even later de verlichting van de auto uit. Ook negeerde zij een stopteken van de politie.

De politie achtervolgde haar. In de Nijverheidstraat in Breskens stopte zij haar auto. Uit een blaastest bleek dat de vrouw ruim 3 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Haar rijbewijs is ingevorderd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P Piraat (20-4-2011 om 17:13)
@Gianna, nou daar heeft deze piraat geen last van hoor!
Marjolein (20-4-2011 om 14:57)
@Marco,je eerste reactie sloeg al kant nog wal,maar je reactie op P Piraat is ronduit belachelijk,kan je beter helemaal niets schrijven. P Piraat heeft gewoon gelijk!!
Gianna (20-4-2011 om 10:49)
@Marco: hoe weet jij dat nou? Piraten missen vaak lichaamsdelen hoor....
Marco (19-4-2011 om 19:42)
@P Piraat Slaat weer nergens op dat je maar gelijk een moordenaar bent met voorbedachterade, dan kan jij net zo goed ook maar gepakt worden wegen poging tot verkrachtingn want jij heb altijd je pik bij.
P Piraat (19-4-2011 om 11:31)
Marco, dat kan niet gebeuren dat je iets teveel gedronken hebt om achter het stuur te gaan zitten. Gewoon een keuze maken of drinken en laten rijden of frisdrank en de auto pakken. Alcomobilisten zijn potentiele moordenaars, en dan maakt het niet uit of ze 18 of 58 zijn.
E (18-4-2011 om 23:54)
Ben ik het mee eens en maar zeuren dat de jeugd zo erg is en zelf nog erger zijn. en beetje rare uitspraak kan gebeuren iets te veel gedronken te hebben en achter het stuur kruipen is geen fout gewoon lompigheid van diegene.en wat is er met maar ja als je in de horeca werkt? onzin!!!!