'Vier jaar cel voor Amsterdammer'

Toegevoegd: 18-04-2011, 19.11 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 26-jarige Amsterdammer mag van de officier van justitie voor vier jaar achter de tralies.

De man, die vrijwel alles ontkent, werd 27 november in Kapelle uit de trein gezet. In die trein - waarvan hij beweerde dat die rechtstreeks uit Gouda kwam en naar Middelburg ging - had hij een meisje haar tas met laptop en persoonlijke bescheiden met geweld afhandig gemaakt en geprobeerd een meisje haar mobieltje in te pikken.

In Kapelle beroofde hij een jongeman van zijn gsm en vernielde hij een ruit van het stationsgebouw. Toen de bewoner verhaal kwam halen werd deze bedreigd. Dankzij een politiehond kon de man, die zich zeer agressief gedroeg, worden aangehouden.

Uitspraak over twee weken.

Zie ook:
- 28/11/2010: Politiehond ingezet voor aanhouding


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (19-4-2011 om 07:53)
Inderdaad frans, want de dader heeft een slechte jeugd gehad en is dus zielig dus ook een beetje slachtoffer. Zo gaat dat in nederland. Durf er mn maandsalaris op in te zetten dat de rechter onder de eis gaat zitten. Als hij zo agressief is mag die van mij ook nog TBS krijgen..!
Frans (18-4-2011 om 19:29)
Ja leuk. Eis van 4 jaar (terecht), geitenwollensokkenrechter geeft vervolgens 2 jaar voorwaardelijk en een taakstraf.