Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 374 km

Bromfietser botst op paard Ritthem

Toegevoegd: 19-04-2011, 14.20 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Een bromfietser is dinsdag rond 03.00 uur tegen een paard gebotst op de Ritthemsestraat in Ritthem.

De 36-jarige bromfietser uit Vlissingen botste tegen een paard dat op het fietspad stond. De Vlissinger is met een pijnlijke heup en schouder door de politie naar het ziekenhuis gebracht.


Het paard was uit zijn stal ontsnapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ kees (23-4-2011 om 09:46)
Er gebeuren veel meer ongelukken door auto's ed ook maar verbieden dan?! Ik wens de bromfietser veel sterkte en gelukkig valt het mee met de pony,
Kees (21-4-2011 om 14:43)
Sterkte voor bromfietser!!! jammer dat het paard niet gewond is, had beter geweest dan bromfietser!!!! paarden zouden verboden moeten worden in nederland....... ze brengen alleen maar ongelukken...... PER JAAR GEBEUREN ER 10.000 ONGELUKKEN MET PAARDEN
Adri (21-4-2011 om 12:37)
Als je het zo leest is het allemaal de schuld van de bromfietser. Als je met de auto midden in de nacht op zo'n dier knalt is 9 van de 10 keer je auto total loss. Net als de bromfietser kan het beest er niks aan doen, maar is het de taak van de eigenaar dat zoiets niet voor kan komen.
KC (21-4-2011 om 08:42)
@Miranda; dankjewel en paard of pony; tis een dier :-). @Souburger; Niet iedereen geeft alleen om het paard, ook de brommerrijder. Als ze hier gelijk iets hadden gezegt over t beestje dan ging er vast ook vast meer aandacht naar de brommerrijder ;-) En natuurlijk wens ik hem/haar sterkte!
Miranda (20-4-2011 om 20:22)
Er staat wel paard maar het was een pony en hij maakt het goed heeft enkele schaaf plekken op het hoofd waarvan een wat grotere op zijn bovenlip. De 2 hengsten in de box ernaast hebben het touw van de pony zijn boxdeur door gebeten.Het is trouwens leuk tehoren dat zoveel mensen met de pony meeleven.
Souburger (20-4-2011 om 13:20)
@ Lion paard uit stal ontsnapt en de brommer moet maar uitkijken!!!!!!! ook hier geld weer medelijden met de DADER .... hoe het met het slachtoffer is word niet gevraagd. Slachtoffer veel sterkte en hoop dat alles goed komt
Cookie-instellingen beheren