Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Vermist meisje (5) weer terecht

Toegevoegd: 20-04-2011, 19.59 uur - Update: 20-04-2011, 20.54 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De politie is in Sluiskil en omgeving was vanavond naarstig op zoek naar een 5-jarig meisje. Ze werd enkele uren vermist toen ze rond 20.00 uur weer thuiskwam.


Van het meisje ontbrak sinds 16.45 uur elk spoor. Rond half acht kwam de melding bij de politie binnen. Ze werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Isabellastraat of het kanaal.

De politie zette onder meer vijf wagens en een helikopter in bij de zoekactie. Net voordat de helikopter de lucht in zou gaan, kwam het bericht dat het meisje terecht was. Agenten hadden het meisje rond 20.00 uur thuis aangetroffen terwijl iedereen aan het zoeken was. Ze was ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Mama van 4 Kids (21-4-2011 om 12:40)
Gelukkig is ze weer terug ! Wel ff kijken hoe en waar en bij wie ze zolang is geweest.. Kids zijn snel heeel snel voor je er erg in heb zijn ze weg mijn Kids liepen altijd aan een soort lijntje ! Zeker in A.dam of R.dam..
Pappa (21-4-2011 om 11:17)
Op de 1e plaats ben ik erg blij dat dit goed afgelopen is, schrok me ook te pletter gisteren..maar Jan heeft wel een beetje gelijk denk ik, ken de situatie daar wel een beetje nl.. wil er verder geen woorden aan vuil maken, maar hoop wel dat de ouders er van geleerd hebben..
Iik (21-4-2011 om 10:50)
Ik kan me best voorstellen dat ouders tegen woordig zo snel politie bellen hoor...Ik heb zelf nog geenn kinderen maar het lijkt me vreselijk om ze niet meer te kunnen vinden...En onoplettendheid? Kinderen zijn niet normaal snel...
Mama (21-4-2011 om 08:46)
En waar is het meisje al die tijd geweest? Vind het nogal wat dat zon klein meisje meer als 3 uur 'kwijt' is en dan thuis aangetroffen word. Waar is ze geweeest al die tijd thuis? Wat is er in de tussentijd gebeurd?
Mikkie (21-4-2011 om 08:28)
@jan Hoezo ophef voor deze paar uurtjes?heb het zelf gehad dat mijn kind even onvindbaar was,was in alle staten een uur lijkt wel een week te duren.Je kunt tegenwoordig niet snel genoeg ophef maken gezien de idioten die er rondlopen.kinderen zijn onvoorspelbaar heeft niks te maken met niet opletten.
Alexia (21-4-2011 om 08:25)
@ Marco en Jan: Makkelijk praten, maar jullie hebben geen idee hoe snel kinderen zijn. En Jan, ga je ook over geld zeuren als het iemand uit jou familie betreft? Ik ben alleen maar blij dat het kind ongedeerd weer thuis is.Milly Boele was ook maar "een paar uurtjes" weg............
Cookie-instellingen beheren