Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Mannen aangehouden voor visstroperij

Toegevoegd: 20-04-2011, 20.45 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een 46-jarige man uit Woensdrecht en een 67-jarige man uit Bergen op Zoom zijn woensdagmiddag aangehouden voor visstroperij.

Het tweetal had in het Markiezaatsmeer bij Rilland-Bath in de buurt van de Kreekraksluizen illegaal fuiken uitgezet om zo paling te vangen. Deze fuiken werden eerder ontdekt door BOA's (Bijzonder Opsporingsambtenaren) van de Visfederatie.

Bij hun aanhouding waren ze in het bezit van ongeveer 25 kilo paling. Deze paling is weer teruggezet in het water. De fuiken zijn in beslaggenomen. De mannen zijn na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau in Tholen. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn ze weer in vrijheid gesteld.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judge dredd (21-4-2011 om 11:26)
Stropers moeten dezelfde straffen krijgen als in de middeleeuwen. hoezo vrijlaten ? het cachot in en de sleutel weggooien !
Cookie-instellingen beheren