Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Taakstraf na fataal ongeluk'

Toegevoegd: 21-04-2011, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 21-jarige automobilist uit Krabbendijke is donderdag een taakstraf van 120 uur en een rijontzegging van een jaar geëist. Dat gebeurde naar aanleiding van een fataal ongeval.


De man reed 18 juni vorig jaar met zijn bestelwagen achter een auto en wilde die passeren. Bij die manoeuvre, hij was toen al halverwege zijn voorganger,  zag hij plotseling een motorrijder die eveneens aan het inhalen was.

De motorrijder, een 23-jarige man uit Kapelle, werd door de wagen geraakt, begon te slingeren, raakte van de weg af en reed tegen een boom. Hij overleed ter plaatse. De Krabbendijker is al eens veroordeeld voor te hard rijden, rijden onder invloed en heeft ook al een EMA-cursus (Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer) achter de rug.

Uitspraak 4 mei.

Zie ook:
- 18/06/2010: Motorrijder verongelukt N666
- 18/06/2010: Motorrijder was 23-jarige man


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MW (28-4-2011 om 15:18)
Dat is zo, het is verschrikkelijk wat er gebeurt is. als je niets beter te zeggen heb dan beschuldigingen kan je beter niets zeggen. denk ook aan de automobilist het is verschrikkelijk wat hij nu allemaal door moet maken. sterkte voor iedereen!
Lia (25-4-2011 om 12:09)
Allebei op een verkeerde manier ingeschat tijdens het inhalen en geen weg meer terug.Wie op dit moment de schuldige is de rechter heeft bepaald ook vanwege een eerdere achtergrond..Maar dit zijn van die ongelukken waar een seconde soms iets kan bepalen.
Mar (25-4-2011 om 09:47)
Als nou gewoon weg niemand weet hoe het gegaan is kun je misschien beter eerst je eigen gaan afvragen is het allemaaal expres gegaan? En zomaar in het wilde westen iemand gaan oordelen of veroordelen dat kan iedereen!
Mar (25-4-2011 om 07:28)
Zit hij dan niet aan zijn max aantal punten op zijn rijbewijs dan???
Cor (23-4-2011 om 14:31)
Helaas is er een mensenleven mee gemoeit zeer erg voor de nabestaanden weten jullie wat er werkelijk is gebeurd heeft de bestuurder al geen richting aangegeven voor dat de motorrijder ging inhalen dus als jullie algaan zeggen van moordenaar e.d. vindt ik dat jullie wel werklijk moeten weten wat er precies is gebeurd maar dit weet ik wel dat het onderzoek is stopt gezet omdat er maar van een kant meer bewijzen waren en de getuigen waren 2 van de 3 in de autobestuurder zijn voordeel .
Johan (22-4-2011 om 16:30)
Helaas is een mensenleven inderdaad niets meer waard,kijk ook maar naar de dodelijke aanrijdingen op de Nieuwe Vlissingseweg,deze "bestuurders" kwamen er ook met een lachertje vanaf.
Cookie-instellingen beheren