Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Extra ambulance bij Vlaketunnel

Toegevoegd: 22-04-2011, 14.16 uur
Door: Omroep Zeeland
KRUININGEN - Tijdens de paasdagen staat er bij de Vlaketunnel een extra ambulance om de drukte aan te kunnen. Het komend weekend stroomt de provincie vol met toeristen.  


Bij een medisch spoedgeval dit weekend moeten mensen voor het eerst sinds de herindeling van de Zeeuwse ziekenhuisafdelingen naar spoedhulp in Goes. Hart veilig Naast de extra ambulance is er ook het project ‘hart veilig’, zegt Michiel Wildschut van de Regionale Ambulance Voorziening Zeeland.

Dan wordt aan een slachtoffer met een hartaanval binnen zes minuten hartzorg verleend. Dat is de tijd voordat een ambulance aanwezig kan zijn om zorg te verlenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.krijger vlissingen (22-4-2011 om 19:37)
Tis toch van de zotte dat extra ambulance staat bij vlaketunnel, terwijl mensen uit walcheren die heel dr leven hier wonen naar goes gebracht moeten worden, toerist heb schijnbaar voorrang, wat een scheitbeleid
Louis (22-4-2011 om 15:48)
Het filmpje op www.omroepzeeland.nl toont de opening van de ambulancepost op Noord-Beveland. Dit was ook de eerste en tevens laatste keer dat er een ambulance op deze post aanwezig was. De ambulancepost op Neeltje-Jans is verplaatst naar Schouwen. Benieuwd wat dhr Wildschut daar op te zeggen heeft
Tamara (22-4-2011 om 15:47)
Triest dat dit nodig is. Ze hadden het moeten laten zoals het was.
Hartpatient (22-4-2011 om 15:04)
Tis echt van de gekke dat vanuit walcheren naar goes word gebracht duurt wel langer van middelburg naar vlissingen is stukje maar naar goes toe.acute opnames gaan ook al naar goes terwijl je op walcheren woont gewoon belachelijk
Richard (22-4-2011 om 14:51)
Ik geloof er geen barst van !! Net als die zogenaamde "EXTRA"ambulance op walcheren die niet bestaat maar waar waar wel dik geld voor gevangen wordt. Even als die spook post op wissenkerke ik durf te wedden dat het ambul personeel niet eens weet waar die post is. media ga eens op onderzoek uit.
Cookie-instellingen beheren