Extra ambulance bij Vlaketunnel

Toegevoegd: 22-04-2011, 14.16 uur

Door: Omroep Zeeland
KRUININGEN - Tijdens de paasdagen staat er bij de Vlaketunnel een extra ambulance om de drukte aan te kunnen. Het komend weekend stroomt de provincie vol met toeristen.  

Bij een medisch spoedgeval dit weekend moeten mensen voor het eerst sinds de herindeling van de Zeeuwse ziekenhuisafdelingen naar spoedhulp in Goes. Hart veilig Naast de extra ambulance is er ook het project ‘hart veilig’, zegt Michiel Wildschut van de Regionale Ambulance Voorziening Zeeland.

Dan wordt aan een slachtoffer met een hartaanval binnen zes minuten hartzorg verleend. Dat is de tijd voordat een ambulance aanwezig kan zijn om zorg te verlenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ongerust (23-4-2011 om 22:36)
Het is erg triest maar die auto's rijden de hele provincie door om gaten te vullen het personeel is hier ook de dupe van zij kunnen er niets aan doen !! dit is nou het beleid van een commerciele instelling. geld verdienen !!!
Cock (23-4-2011 om 13:24)
Waar is de ambu voor nummer 2 die hulp nodig heeft? Ik heb al een aantal zwangere toeristen zien lopen op walcheren.
Erik (23-4-2011 om 10:42)
Een wonder dat het nog kan een extra ambulance met al die bezuinigen
Margret (23-4-2011 om 07:36)
Om de auto in Oostkappelle mogelijk te maken, heeft Connexxion deze uit Middelburg gehaald! Dan zegt Connexxion dat de motordienst die overdag rijdt extra is, terwijl deze in de plaats is gezet van de auto die niet meer in Middelburg rijdt, maar in Oostkappelle staat. Dit is van voor periode Goes!!!
Willem (23-4-2011 om 06:31)
r.krijger: een toetist brengt geld in het laatje. een inwoner van walcheren KOST geld. wat kan het den haag schelen, zeeland behoort niet tot de randstad he. deze kl*te regering kleed alles uit behalve hun eigen inkomen.
Jaap Verkeer (22-4-2011 om 21:33)
Mooi bericht, het laat zien hoe droevig het met de Zeeuwse hulpverlening is gesteld. Waar gaat de patiënt trouwens naar toe naar de failliete boedel in Goes, waar mensen op de gang komen te staan omdat de bouwvakkers er anders niet bij kunnen? of op moeten letten of die ander patiënt nog ademt?