Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op kop in sloot Zaamslag

Toegevoegd: 22-04-2011, 20.27 uur
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Op de Eendragtweg bij Zaamslag is vanavond een auto op zijn kop in een sloot beland.

De eerste meldingen van het ongeluk kwamen rond tien over zes binnen. Er werd gemeld dat er sprake was van een mechanische beknelling en zodoende werden enkele brandweervoertuigen met spoed ter plekke gestuurd. Natuurlijk werd ook de ambulancedienst richting het ongeluk gedirigeerd.


Getuige de sporen op het wegdek en in de berm reed de auto richting Terneuzen. De bestuurder heeft op de weg geremd, maar kon niet voorkomen dat de auto aan de linkerzijde de berm inreed. Hierna botste het voertuig tegen de slootrand en uiteindelijk kwam de auto op zijn kop in de sloot tot stilstand.

Voor zover bekend raakte er bij het ongeluk niemand ernstig gewond. De brandweer hoefde uiteindelijk niet te knippen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (25-4-2011 om 12:15)
Te hard en verkeerde inschatting, geen controle meer over je handelingen en de foto wijst het vanzelf. Of de politie daar moet controleren........je moet zelf zo slim zijn om je fatsoen te houden als je weet dat je te hard rijdt.
Saar (23-4-2011 om 01:34)
Je zal er maar net rijden met je fietsje. Ik fiets daar regelmatig onderlangs de dijk. Er is bijna niemand die daar maar 60 rijdt. Het is voor veel van die lui een racebaan. Het is gewoon wachten op een ernstig ongeluk met fatale afloop. Niemand die zich het lot van fietsers aantrekt.
Franciscus (22-4-2011 om 23:37)
Ik sta er van te kijken dat er hier niet meer ongelukken gebeuren, hier wordt altijd harder dan 60 km gereden, je zou kunnen zeggen dat er meestal geraced wordt en politie zie je er nooit om snelheidsmetingen te doen. Ik fiets hier dagelijks en ik hou regelmatig met hart vast.
Goh (22-4-2011 om 21:31)
Best wel mooie natuur daarzo.
Wim (22-4-2011 om 20:54)
Hoe is het mogelijk onder de zeedijk rijden ze noooooit harder dan 60 km
Cookie-instellingen beheren