Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen aangehouden na vondst cocaïne

Toegevoegd: 11-02-2006, 17.55 uur
Door: Politie Zeeland

SLUISKIL - De politie heeft vrijdagavond twee mannen aangehouden.

Tijdens controle van een bestelbusje op de N252 in Sluiskil werd door de politie een “bootje” cocaïne aangetroffen en in beslaggenomen. De bestuurder, een 32-jarige man uit de gemeente Terneuzen, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Naar aanleiding hiervan bracht de politie later die avond een bezoekje aan een woning aan de Grenulaan in Terneuzen. Een 21-jarige Rotterdammer die in op dat moment in de woning aanwezig was, probeerde nog via de achterzijde de woning te ontvluchten maar hij kon worden aangehouden.

In de woning trof de politie rond de 100 gram cocaine aan en enkele honderden euro’s aan contant geld. De 32-jarige man is inmiddels weer in vrijheid gesteld, de 21-jarige Rotterdammer zit nog vast voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren