Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 352 km

Wielrenner gewond Rilland

Toegevoegd: 24-04-2011, 13.24 uur - Update: 25-04-2011, 16.58 uur
De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet.
De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet.
© Foto: Cornelie Smallegange
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de kruising Oude Rijksweg-Oesterdam is zondagmorgen rond 11.00 uur een 63-jarige Belgische wielrenner geschept. 

Een 63-jarige motorrijder uit Bavel reed over de Oude Rijksweg toen ter hoogte van de kruising met de Oesterdam plotseling een wielrenner de weg overstak. Hij probeerde die nog te ontwijken maar dit mislukte en de fietser kwam ten val.
 
Twee ambulances kwamen ter plaatse omdat in eerste instantie werd gedacht aan hersenletsel. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd gealarmeerd. Toen de ambulancedienst ter plekke kwam, bleek dat de inzet van het mobiel medisch team niet nodig was.


Het slachtoffer had een dik oog en wat schrammen en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (28-4-2011 om 23:27)
2) Ze moeten gewoon naar een niet gebruikte circuit gaan om te trainen en races houden inplaatsvan het fiespad en of weg gebruiken, ik vindt het irritant als de weg weer afgesloten is, kom op, er zijn ook mensen die andere dingen moeten doen.
Marco (28-4-2011 om 23:22)
Wat nou alles over één kam gezeik, het is gewoon zo dat alle wielrenners die snel voorbij racen zonder te bellen, net als die ene vent - op een stilstaande auto gereden, niet opgelet dus. En richting station is daarna geen stoep, ik moet al alles lopend doen komt ineens zo'n mongool voorbij.
Fiets,Motor,Truck berijder (27-4-2011 om 19:38)
Ik wil zeker niet alle wielrenners over een kam scheren, maar voor wie de schoen past....... Als ik idd. een groep van 2 of meerdere wielrenners tegen kom, gedragen ze zich heel vaak oppermachtig, arrogant en soms zelfs irritant. Ze roepen soms agressie op van de medeweggebruikers. Dus laat dit nou.
Mar (26-4-2011 om 18:07)
@ Wielrenner: Als er zoals je zelf zegt geen verschil is tussen een fietser en een wielrenner; waarom gebruik je dan het fietspad niet??? Zeker als je alleen rijdt? Rij veilig, zeg je. Doe dat dan ook. Op het fietspad.
Wielrenner (25-4-2011 om 15:32)
Jammer dat de fietsers over één kam worden geschoren. Inderdaad, ik gebruik de term fietsers. Want wat is het verschil tussen een wielrenner en een fietser? Er is geen verschil! Ben je een wielrenner als je sneller rijd dan 25 km? Of ben je een fietser die met hoge snelheid fietst? Rij veilig!!!!!!
Fietser (25-4-2011 om 14:23)
Ik als wielrenner snap niets van alle reacties. Alle andere verkeer laat ons altijd voor gaan. En als de snelheid er in zit houden we dit ook graag zo. Als iedereen iets aan de kant gaat als we passeren gaat het prima. Fietsen is een hele leuke sport. Moeten de reacties ook eens gaan doen!
Cookie-instellingen beheren