Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motorrijder onderuit op A58

Toegevoegd: 24-04-2011, 13.30 uur - Update: 25-04-2011, 16.38 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes is vanmiddag een motorrijder onderuit gegaan. Dat meldt de politie. 


Het ongeluk gebeurde rond half één op de rechter rijbaan. De man was samen met zijn zoon was hij een toertochtje aan het maken. Vanaf de A58 namen ze de afslag. De zoon reed voorop en zag ineens zijn vader niet meer. Die bleek in de bocht onderuit te zijn gegaan.  

Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Daar bleek dat hij een pijnlijke knie had opgelopen. Na behandeling mocht hij dan ook naar huis. Zijn motor raakte beschadigd en is getakeld.  

Op de A58 is het de laatste dagen, maar ook vandaag, erg druk door al het vakantie- en recreatieverkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (4-5-2011 om 10:37)
Jeroen als de doordeweeks een hard werkende man aanhoud dan zal dat wel niet voor niks zijn, maar je moet niet zo zeuren. Als je je eigen aan de verkeersregels houd dan is er niks aan de hand. Die mensen doen alleen hun werk maar.
Jeroen (25-4-2011 om 17:31)
Neen, wat ik duidt te zeggen is dat je op zon en feestdagen geen of nauwelijks controles ziet die er door de weeks wel zijn, en je toch snel 15minuten vast staat als de politie me controleerd. Ik heb overigens alles op orde, dus ik vrees ze niet.
Dhr. C Rimineel (25-4-2011 om 12:46)
@jeroen, je kletst! wat heeft de politie hier nou mee te maken?
P Piraat (25-4-2011 om 11:52)
Het is weer flink opletten op de motor. Lekker warm asfalt, maar op sommige stukken spekglad (Bijv nieuwe rotonde Rilland!) ook oppassen geblazen op de naden bij nieuwe stukken asfalt, deze zijn behoorlijk zacht geworden. @alle motorrijders veel plezier, maar hou de glimmende zijde boven!
Judge dredd (25-4-2011 om 10:04)
@ jeroen, het is niet de politie zelf die de inzet bepaald, dat gebeurt in den Haag, je weet wel, door die figuren waar Nederland massaal op heeft gestemd ? diezelfde die wel 500 miljoen overhebben voor "politie" in verweganustan ? ja, meer blauw op straat, maar niet hier :P
Nick (25-4-2011 om 08:57)
Jeroen, wat een onzin. Moet de politie dan maar wegdek inspecteur worden en motor rijders gaan waarschuwen voor gevaarlijke stukken?
Cookie-instellingen beheren