Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 107 km

Hulpdiensten gebaat bij ICE-code

Toegevoegd: 25-04-2011, 14.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Hulpverleners adviseren mensen met een mobiele telefoon een ICE-code in stellen. ICE staat voor In Case of Emergency.

Zo weten hulpverleners wie er gewaarschuwd moet worden bij een calamiteit. In het adresboek van een mobiele telefoon kan men de afkorting ICE als 'naam' van een contactpersoon opslaan, met erachter het telefoonnummer van iemand die men moet waarschuwen in geval van nood.


Ambulancepersoneel, politie, artsen en andere hulpverleners weten dan altijd wie ze moeten bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leen (25-4-2011 om 22:44)
Handig, maar ik kan dat niet onthouden. Ik heb mijn belangrijkste nummers bij de A gezet: AAA1thuis en AAA2vrouw en AAA3zoon1 enzovoort. Als je bij zoeken de a indrukt, staan ze altijd bovenaan de contactenlijst.
Vreemd (25-4-2011 om 20:51)
Vreemd ... Uit de eerste 3 reacties blijkt dat weinigen dit weten. Bij ons staan er al jaren een ICE1, ICE2 en ICE 3 in onze GSM's. Er zou meer aandacht aan moeten worden besteed, dan alleen zo'n klein berichtje.
Erik (25-4-2011 om 16:54)
Heel handig heb het gelijk in me tel gezet. zo kunnen ze gelijk de echtgenoot inlichten bij een ongeval en vragen of de persoon in nood medicij gebruikt zo als ik en andere als zeniet weten enze geven infuus met stofje dat niet same gaat met dat de pers gebruikt kan dat de dood als gevolg hebben
Dhr. C Rimineel (25-4-2011 om 16:51)
Ik kreeg hier een mailtje van dus heb dit al gedaan
Ronald (25-4-2011 om 15:49)
Goed plan dit, had er nog niet eerder over gehoord gelijk even gedaan op onze mobieltjes!! Zou iedereen die dit leest gelijk moeten regelen
Cookie-instellingen beheren