Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 94 km

Dode in vijver Hulst geen misdrijf

Toegevoegd: 25-04-2011, 14.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - De man die zondag is verdronken in een vijver langs de Zoutestraat in Hulst is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dit heeft de politie zojuist bekend gemaakt. 


Het slachtoffer is een 64-jarige man uit Hulst. Een echtpaar liep te wandelen langs de Zandput en zag iets in het water drijven, bleek te gaan om een persoon. De man is het water ingegaan en heeft het slachtoffer aan de kant getrokken en is gelijk begonnen met reanimeren. Zijn vrouw belde ondertussen 112. Later werd de reanimatie overgenomen door de diverse hulpdiensten maar dit heeft niet meer mogen baten. Het slachtoffer was overleden.  

Door duikers is in het water ook nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar er werd niets aangetroffen. Door de politie is ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Hieruit is gebleken dat het slachtoffer vermoedelijk tegen een boom heeft gestaan (of daar tegenaan is gevallen) waarna hij voorover te water is geraakt. 

Zie ook:
- 24/04/2011: Man verdronken in Hulst


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (25-4-2011 om 18:50)
Wens de familie en nabestaanden veel sterkte met dit zware verlies wel een grote pluim voor het echtpaar dat zo adeqaat heeft geregeerd en ook de hulpverlening voor hun enorme inzet helaas is meneer door dit noodlottige ongeval(onwelwording) overleden
Cookie-instellingen beheren