Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken mannen zorgen voor overlast

Toegevoegd: 25-04-2011, 17.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Door de politie zijn zondag rond 16.00 uur op Boulevard Bankert twee mannen aangehouden voor openbare dronkenschap. Er waren diverse meldingen binnengekomen van bezoekers aan de Paasmarkt dat twee dronken mannen voor overlast zorgden en dat één van hen een mes zou hebben.


Ze waren behoorlijk dronken en liepen te schreeuwen. Agenten gingen ter plaatse en troffen het tweetal aan. Bleek te gaan om twee mannen van 24- en 31 jaar uit Oekraïne. Ze hadden een twee literfles whiskey bij zich die voor de helft leeg was en een groot (legaal) zakmes.

Beiden konden zich niet legitimeren waarna ze werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Uit onderzoek bleek dat ze thuishoorden op een schip. Na overleg met de officier van justitie kregen ze ieder een boete van 70 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laurentiuss (26-4-2011 om 09:11)
Goed lezen Souburger, staat: zakmes en dat mag je gewoon bij je hebben hoor.
DD (26-4-2011 om 00:49)
@Souburger: Sinds wanneer is een zakmes illegaal? Ik heb altijd een Zwitsers zakmes in mijn tas, en dat komt me regelmatig goed van pas! Volgens de wet wapens en munitie is een zakmes trouwens geen wapen.
Marco (25-4-2011 om 22:32)
@Souburger, Je mag volgens mij geen mes bij je dragen, maar je bestek halen mag weer wel..... Vreemde wereld tegenwoordig...
Lia (25-4-2011 om 22:25)
Een gewoon zakmes mag je hebben bij een bepaalde leeftijd , een knipmes of stiletto is verboden!!!!!!!!!!!! Je niet kunnen legitimeren is strafbaar , en de openbare orde verstoren door dronkenschap isook strafbaar. met 70 euro boete is men er netjes en correct vanaf gekomen.
Goesenaar (25-4-2011 om 20:30)
Een boete van 70 euro opgelegd door de OvJ voor openbare dronkenschap, overlast bezorgen en met een groot mes rondlopen en geen legitimatie. Tja....mijn hond liep van de week los (gewoon naast me); (nee, ook geen poep laten slingeren) en ik krijg ook een boete van 70 euro (!) opgelegd .... Tja.....
Dward (25-4-2011 om 20:25)
@Souburger De meeste messen zijn gewoon legaal hoor, maar messen met bijv: een stootplaat, meer dan 1 snijkant, langer dan 9cm, lengte in opgevouwen toestant langer dan 28cm zijn Illigaal en strafbaar volgens de wapenwet. Dus mensen mogen gewoon een zakmesje op de man hebben.
Cookie-instellingen beheren