Dronken mannen zorgen voor overlast

Toegevoegd: 25-04-2011, 17.03 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Door de politie zijn zondag rond 16.00 uur op Boulevard Bankert twee mannen aangehouden voor openbare dronkenschap. Er waren diverse meldingen binnengekomen van bezoekers aan de Paasmarkt dat twee dronken mannen voor overlast zorgden en dat één van hen een mes zou hebben.

Ze waren behoorlijk dronken en liepen te schreeuwen. Agenten gingen ter plaatse en troffen het tweetal aan. Bleek te gaan om twee mannen van 24- en 31 jaar uit Oekraïne. Ze hadden een twee literfles whiskey bij zich die voor de helft leeg was en een groot (legaal) zakmes.

Beiden konden zich niet legitimeren waarna ze werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Uit onderzoek bleek dat ze thuishoorden op een schip. Na overleg met de officier van justitie kregen ze ieder een boete van 70 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van hoepen (27-4-2011 om 19:17)
Jeetje ,hebben we al niet genoeg overlast van onze eigen dronken sailors moeten we van die buitenlanders dan ook nog zo veel last hebben en dan overdag op een Paasmarkt en dan krijgen ze nog zo weinig boete ook . Laat ze de duinen ingaan ,hebben ze misschien lekker last van de rupsen..
Yente (27-4-2011 om 11:29)
@Patrick: Hoe kom je hier bij?Jij weet blijkbaar niet wat de normale hoogte van een boete is voor openbare dronkenschap.. Zijn ook mee naar bureau gemoeten, waar ze meestal in een cel moeten wachten tot ze nuchter genoeg zijn, om zich weer 'normaal' te kunnen gedragen, net als bij een "Nederlander".
Patrick (26-4-2011 om 20:10)
Wanneer een Nederlander of gelijkwaardige zoiets doet komt men er niet vanaf met zo'n kleine boete! Gelijke monniken, gelijke kappen.
Laurentiuss (26-4-2011 om 17:17)
Een ZAKmes mag je altijd bij je dragen, is niks vreemd aan hoor.
Yente (26-4-2011 om 13:22)
@ Souburger: Je mag een (zak)mes tot een bepaalde afmeting (cm heft en lemmet) bij je dragen (het kan bv praktisch gereedschap zijn). Of dacht je dat de politie niet van deze regelgeving op de hoogte zou zijn?
Mark mes (26-4-2011 om 09:36)
Sinds het blad aan maar 1 kant geslepen/scherp mag zijn, sinds het een opvouwbaar mes is korter dan een aantal cm's... sinds er in de wapenwet staan welke wel en niet....ken de wet jonguh!