Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
100 files van totaal 375 km

Man poept voor politiebureau Hulst

Toegevoegd: 27-04-2011, 17.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Op de Van der Maelstedeweg in Hulst werd woensdagochtend een 44-jarige vrachtwagenbestuurder uit Opdam bekeurd wegens 'wildpoepen'.  

Agenten van de politie te Hulst wisten woensdagochtend niet wat ze zagen. Voor het bureau, op de Van der Maelstedeweg, stopte een vrachtwagen en de bestuurder sprintte naar de achterzijde van zijn cabine.


Hij bukte zich en het leek erop dat hij met een reparatie bezig was tussen de truck en de oplegger. Het bleek echter dat de man zijn broek had laten zakken en ter plaatse een grote boodschap had gedaan. Kennelijk was de nood hoog.

Ter plaatse kon de chauffeur een boete in ontvangst nemen van honderd euro voor wildpoepen!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jimmy (29-4-2011 om 08:03)
Ik heb het zelf ook eens gehad dat ik het absoluut niet meer op kon houden. Er staat ook dat deze man moest sprinten. ik vind het overdreven om deze man zo'n hoge boete te geven. Had hem de kans gegeven om de boel op te ruimen en zijn verhaal te doen........
Ikke (28-4-2011 om 16:49)
Hihihihih wat moet hij anders?????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jdo (28-4-2011 om 15:53)
Hebben ze drol als bewijslast meegenomen. zou toch bij de rechter proberen het af tedwingen op hoge nood. en zeker niet zomaar betalen; uitzonderlijk maar het kan ieder gebeuren.
D (28-4-2011 om 14:28)
Deze agent die wilt graag in een goedblaadje komen bij zijn chef. Ze geven zelfs een kind een bekeuring.
Frans (28-4-2011 om 12:52)
Terechte boete, zal even lekker worden als iedereen altijd zomaar overal gaat zitten schijten.
@ Unbeliefabol (28-4-2011 om 12:33)
Ik weet niet waar jij vandaan komt, maar ook als je je hond op straat laat kakken, krijg je een boete, dus niks overdreven aan
Cookie-instellingen beheren