Man opgepakt voor bedreiging

Toegevoegd: 27-04-2011, 21.21 uur

Door: Manfred Berrevoets
HEIKANT - Woensdagochtend rond 06.30 uur is een 20-jarige man uit de gemeente Hulst, in Heikant aangehouden op verdenking van bedreiging.

De man wordt ervan verdacht onlangs personeel van een slijterij in Hulst te hebben bedreigd. De man wilde in beschonken toestand sterke drank kopen. Toen dat werd geweigerd bedreigde hij het personeel en vernielde een prullenbak.
 
De man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (28-4-2011 om 08:57)
Dat is raar, op verdenking van bedreiging opgepakt, ik ben ook mederen malen bedreigt door buren,zelfs tegenover de politie, en daar doen ze niks mee,er kwamen hiermensen schuttingen zetten en die werden ook bedreigt. openlijk,je rechten zijn hier ver te zoeken in nederland