Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Morgen overdag perioden met zon en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen opgepakt voor stroperij

Toegevoegd: 28-04-2011, 17.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

DREISCHOR - Woensdag tegen 21.00 uur werden in de Middelburgsestraat in Goes twee mannen van 28 en 33 jaar uit Yerseke aangehouden wegens stroperij.  

De politie kreeg een melding dat bij de Grevelingen stropers kreeften aan het vangen waren. Nadat deze mannen over de Zeelandbrug richting Goes waren gereden, werden zij in de Middelburgsestraat gestopt en werd hun auto gecontroleerd.

Daarin werden 32 illegaal gevangen kreeften aangetroffen en de mannen werden aangehouden. De kreeften zijn teruggebracht naar de Grevelingen; tegen de mannen werd proces-verbaal opgemaakt.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ alexander (30-4-2011 om 11:30)
Waar slaat dat op? dat slaat op de wet, waar de betrokken mannen zich niet aan hielden, is dat zo moeilijk te begrijpen? en het is politie, in Nederland.....pffff...."popo" hahahah
Alexander (29-4-2011 om 21:07)
Waar slaat dat op!!?? even op zoek naar een goede kreeft en dan helemaal opgepakt worden!XD laat de popo achter echte criminelen gaan!!! Alles is tegenwoordig verboden, maar ik neem al mn gevangen vis toch heerlijk mee illigaal of niet!
Mar (29-4-2011 om 07:29)
Tom: juist in deze tijd van recessie zie je weer meer stroperij.
Tom (28-4-2011 om 20:07)
Mooie actie! Stroperij is niet meer van deze tijd!
Anti stropers (28-4-2011 om 19:51)
Net goed aanpakken die lui alles weghalen en weer doorverkopen laat ze lekker in yerseke blijven
Cookie-instellingen beheren