Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man aangehouden op A58

Toegevoegd: 28-04-2011, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Donderdagmiddag rond 13.40 uur is een 33-jarige automobilist uit Haarlem, op de Rijksweg A58 bij Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Nadat een getuige meldde dat de automobilist, mogelijk onder invloed van alcohol, vanuit de richting van de Westerscheldetunnel richting Goes reed zagen agenten de man op de A58 ter hoogte van Goes rijden en gaven een stopteken. Hieraan voldeed de automobilist.
 
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,7 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en dat zijn auto onverzekerd was. De man is bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden in een onverzekerde auto. Voor het rijden onder invloed is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (1-5-2011 om 05:24)
@allemaal: Is 1x zeggen niet genoeg tegen Peter?
Peter` (30-4-2011 om 21:38)
De man was niet in het bezit van een GELDIG rijbewijs. Dit kan ook betekenen dat de persoon in kwestie een verlopen Nederlands rijbewijs heeft of een buitenlands rijbewijs wat niet geldig is in Nederland. En er is vast nog wel een aantal mogelijkheden Goed lezen is voor sommige mensen best moeilijk
Marjolein (30-4-2011 om 15:56)
@Henri,wat denk je nou zelf? Natuurljk heeft hij niet door mogen rijden,hij had toch ook teveel gedronken!! Maar dat is zo logisch dat het niet eens in het bericht vermeld hoeft te worden.....
Foutje (30-4-2011 om 12:32)
Als je gepakt word voor het rijden zonder rijbewijs krijg je een bekeuring na betaling is de zaak afgedaan bij de 2e keer is de bekeuring 2 keer zo hoog bij de derde keer word je voor geleid aan de rechter en krijg je een rijverbod die in gaat op het moment dat jij je rijbewijs hebt gehaald
J-P (29-4-2011 om 21:17)
@ Peter voor dat je reageert .ff gewoon heel het stukje lezen. deze man was niet in het bezit een rijbewijs . dus wat nou in nemen..
Eddie (29-4-2011 om 18:23)
He Peter hoe kunnen ze nu iets af pakken wat hij niet heeft....moeilijk he,LEZEN!!!
Cookie-instellingen beheren