Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 319 km

Dronken vrouw ramt lantaarnpaal

Toegevoegd: 29-04-2011, 21.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Donderdagmiddag rond 16.30 uur is op de Oude Vlissingseweg in Middelburg een 63-jarige automobiliste uit die plaats met haar auto tegen een lantaarnpaal aangereden.     


De vrouw was dronken en weigerde haar medewerking te verlenen aan de politie. Op het politiebureau is haar een bloedproef afgenomen en is haar rijbewijs ingevorderd. Om 20.15 uur is ze heengezonden maar kort daarna ging ze weer in de fout. 

Ze stapte weer achter het stuur van haar auto, die nog op de plaats van de aanrijding stond. Wederom is ze meegenomen naar het politiebureau en aangehouden voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SOUBURGSE (30-4-2011 om 09:24)
Wat hebben die vrouwen toch? beetje zitten zuipen midden op de dag? Levengevaarlijk, daar rijden erg veel fietsres, waaronder mijn gezin! Rijbewijs niet teruggeven, ga maar fietsen,, of ga in je eigen huis je zitten bezatten, heeft er niemand last van, maar breng een ander niet in gevaar!!
Golf-GTI (30-4-2011 om 09:11)
En maar blijven klagen over de jeugd van tegenwoordig.... kom op zeg, 63 jaar jaar en je dan zo gedragen, echt waar SCHAAM JE!!!! wijsheid komt met de jaren toch??? Rijbewijs afpakken en direct vernietigen!!!
Oost-souburger (30-4-2011 om 09:10)
Zal haar waarschijnelijk helemaal niks doen,ze heeft in dit land toch zo weer haar rijbewijs terug ,het is een lachertje die regels en wetten hier .
Lidsa (30-4-2011 om 07:49)
63 jaar.......schaam jej je mevrouw...hopelijk heb je een fliinke boete gehad en op eigen kosten een cursus volgen.
CRB (30-4-2011 om 05:00)
Tjonge....je zou toch denken dat je met die leeftijd ook je verstand had maar dat gaat dus niet altijd op....!?
Bachus (29-4-2011 om 22:55)
Wat is dat toch tegenwoordig met al die dronken vrouwen achter het stuur? Het moet niet gekker worden! Ze zeggen wel eens: "Een heer in het verkeer is meestal een dame" nou, mooi niet, vergeet het maar! Gelukkig dat ze een lantaarnpaal heeft geraakt en geen fietser!!!! BEZINT EER GE BEGINT!!!!
Cookie-instellingen beheren