Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 45 km

Jongens bekeurd voor vuurtje stoken

Toegevoegd: 01-05-2011, 21.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In Goes zijn zondagmiddag rond 16.00 uur drie jongens van 15 en 16 jaar bekeurd voor het stoken van een vuurtje in de Oosterschans in hun woonplaats.

De politie trof de jongens na een melding op de punt van de landtong bij een nog smeulend vuurtje naast het voetgangersbankje. Nadat ze eerst ontkenden, gaven ze later toe dat ze het vuurtje hadden aangestoken.


Ze kregen alle drie een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cra (4-5-2011 om 11:27)
@rob wat kunnen mensen toch vreselijk zeuren. Weet jij wat er achter de schermen gebeurt bij de politie? Duidelijk niet. +Dat alle beetjes helpen om de wereld te verbeteren.
Cees (2-5-2011 om 21:08)
Klagen over jongeren OK, maar nu wordteen 15 en 16 jarige bekeurd nu weer niet goed. Mijn complimenten voorde politie. kwamen op een overlastmelding af. Ouders waar waren jullie. Op de markt in Goes?
Me (2-5-2011 om 19:51)
Dima, Ze zijn 15 en 16 jaar oud, dus ze beseffen wel degelijk wat ze aan het doen zijn. Ik noem dit crimineel gedrag.
Middelburger (2-5-2011 om 08:11)
Ja hoor, als je een klein vuurtje stookt of per ongeluk geen voorrang geeft krijg je gelijk een bekeuring, maar als ik mijn gestolen fiets terug gevonden heb, duurt het opeens 2 uur voordat de politie er is. Ik vindt dat de Engelse politie beter een lijstje van prioriteiten maakt dan Nederland.
Dima (2-5-2011 om 07:55)
Laat ze voor straf ook wat dagen met de brandweer meegaan om de grote duinbranden te blussen , dan zien ze waar een vuurtje toe kan leiden....en wat het voor moeite kost die weer uit te krijgen en daarna de gevolgen duidelijk te zien van zo'n brand. Vaak beseffen kinderen niet waar ze mee bezig zijn
Rob. (1-5-2011 om 23:02)
Weer een knap staaltje "vakwerk"van onze dienders!!! Vraag me wel heeeeel vaak af wat die dienders s'nachts doen of te doen hebben!!! Voor het geld wat ze ontvangen van de belastingbetaler wil ik wat anders verwachten.
Cookie-instellingen beheren