Weerbericht:
In het noorden een enkele bui. Overdag perioden met zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Dood man geen misdrijf

Toegevoegd: 02-05-2011, 09.47 uur - Update: 02-05-2011, 15.25 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - De man die vanochtend dood werd aangetroffen in een woning in Sluis is niet om het leven gekomen door een misdrijf. Dat meldt de politie.

Volgens een woordvoerder van de politie werd de man, een 56-jarige bewoner, even na negen uur vanochtend door een familielid aangetroffen in een huis aan de Hogeweg. De ambulancedienst werd opgeroepen, maar de man was al overleden.
 
Omdat onduidelijk was of er sprake was van een misdrijf, werd direct een onderzoek gestart. In verband met het onderzoek werd de Hogeweg afgesloten voor het verkeer. Er werden grote hekken geplaatst zodat het verkeer niet meer via de Hogeweg kon rijden. Het verkeer werd omgeleid, de weg is nu weer vrij. Het terrein van de boerderij was enige tijd extra afgezet met rood-witlint.


De technische recherche heeft het onderzoek inmiddels afgerond. Inmiddels is vast komen te staan dat er geen sprake was van een misdrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (3-5-2011 om 09:14)
@ B: Als zoiets gebeurt is dat nieuws. En als er vervolgens nieuwe ontwikkelingen zijn is dat een aanvulling op dat nieuws. Wat is daar mis mee? Sterkte voor alle betrokkenen.
B (2-5-2011 om 17:39)
Het lijkt mij verstandig om eerst af te wachten hoe iemand om het leven is gekomen en dan het nieuws naar buiten brengen. Dit is al de zoveelste keer dat het achteraf niet om een misdrijf ging. Sterkte voor de nabestaanden
Angelique (2-5-2011 om 12:14)
Veel sterkte voor de nabestaanden!!!
Cookie-instellingen beheren