Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

School gedupeerd door diefstal ijzer

Toegevoegd: 03-05-2011, 20.52 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Dinsdagmiddag is bij een school in Krabbendijke oud ijzer met een waarde van honderden euro's weggenomen.

Rond 13.00 uur kwam een Engels sprekende man bij de school en vroeg een medewerker of hij wat oud ijzer kon lenen voor een project. De man beloofde het oud ijzer dezelfde dag terug te brengen.


De medewerker van de school gaf het oud ijzer mee. De Engels sprekende man is niet meer terug gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (5-5-2011 om 18:56)
Tuurlijk, T, maak er een crimi van! Engels spreken als dekmantel; voor een beetje oud ijzer....haha! Verder reageer je nogal gefrustreerd door gelijk over discriminatie te beginnen.
Michael (5-5-2011 om 11:52)
Is geen diefstal dan volgens mij hebben het zelf meegegeven zo zit het rechtsijsteem in elkaar valt bijna niks aan te doen heb het met andere dingen ook meegemaakt je staat nergens als je het meegegeven hebt wordt weer hard sparen!
T. (4-5-2011 om 21:10)
Ook helemaal met u eens. In Nederland bestaat zogenaamd de democratie zonder discriminatie maar in de praktijk is daar niks van waar! Misschien was het wel gewoon een Nederlander die Engels sprak als dekmantel. NADENKEN VOORDAT JE IEMAND BESCHULDIGD, ZEKER ALS HET (misschien) BUITENLANDERS BETREFT!
Marco (4-5-2011 om 17:28)
Misschien is hij nog wel met z'n project bezig, hij weet toch niet waar hij mee bezig is...beloofde dan wel de zelfde dag terug te geven maar project kan langer duren dan je had verwacht. Ik lees ook niet om wat voor project het ging, hij heeft 't dus ook niet gevraagd. Gewoon dom om het te geven.
@TJA (4-5-2011 om 15:59)
Ik ben het helemaal met u eens ;word er misselijk van dat er gelijk na de buitenlanders gewezen word net alsof waar dan ook in het land iedereen van die brave burgers zijn !!! En wat de medewerker betreft zielig hoor om het als diefstal op te geven je hebt het tenslotte zelf mee gegeven.
@Tja (4-5-2011 om 13:06)
@Tja, vind je opmerking wel ontzettend kinderachtig. Ook een Nedelander kan dingen meenemen die die niet hoort mee te nemen. Je reactie zegt in mijn optiek meer over jou...
Cookie-instellingen beheren