Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto uit de bocht in Sluis

Toegevoegd: 04-05-2011, 14.45 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - In de Sint Pieterstraat in Sluis is dinsdagavond een personenauto uit de bocht gevlogen. De bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.

De auto kwam over de Hoogstraat, vloog uit de bocht en reed de bossage in. De auto had lichte schade opgelopen. Ook de bossage en een reflectorpaaltje liepen schade op.


De gealarmeerde politieagenten troffen bij de auto twee mannen van 28 en 29 jaar uit Breskens. De 28-jarige verklaarde dat hij de auto had bestuurd. Een blaastest wees uit dat de man geen alcohol had gebruikt.

Een getuige van het ongeval verklaarde echter dat niet hij, maar de 29-jarige man de bestuurder van de auto was geweest. Ook bij hem werd een blaastest afgenomen. Hij had bijna 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

De man moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij teveel had gedronken en net deed alsof de andere man de auto had bestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren