Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 151 km

Hennepkwekerij woning Breskens

Toegevoegd: 05-05-2011, 09.20 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - In een woning aan de Philips van Kleefstraat in Breskens heeft de politie dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen.

In de woning werden in twee verschillende ruimtes in totaal 252 hennepplanten aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de elektriciteit ten behoeve van de kwekerij buiten de meter om werd afgenomen. Hiervan is door energiebedrijf Delta aangifte gedaan. Tevens bleek, uit onderzoek van Delta, dat de elektrische leidingen die waren aangelegd niet veilig waren waardoor er gemakkelijk brand had kunnen ontstaan.


Na de vondst van de kwekerij is een 36-jarige man uit Breskens aangehouden. Hij is na verhoor met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. De planten en benodigde apparatuur zijn verwijderd en vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (16-5-2011 om 15:31)
Er zijn ook gewoon mensen die dit roken omdat ze zo ziek zijn en ja sommige mensen kunnen er duidelijk niet tegen ..kijk maar naar jou marleen..blowen is niks mis ..er zijn genoeg mensen die blowen en een normaal werk prive leven hebben dus ja een blowtje mensen tog waar hebben we t over
Mar (6-5-2011 om 08:34)
Dima, die vraag kun je beter stellen aan alcoholmisbruikers. De slogan "alcohol maakt meer kapot dan je lief is"bestaat niet voor niets. Voor wiet is zo'n slogan er niet...
Arie (6-5-2011 om 05:33)
Meeste thuisbranden ontstaan door omvallende kaarsen, roken in bed, vlam in de pan, open haarden etc.. maar daar heeft niemand nooit een probleem mee. Kul argument dus.
Maria (5-5-2011 om 16:27)
@marleen het enige wat ik je kan adviseren zelf kweken he! maar ik vind het prima dat ze gepakt worden want er worden een hoop gezinnen en jeugd door kapot gemaakt door deze lui ga maar gewoon werken maar daar worden ze vast moe van mijn slogo:t,is stil aan de overkant!t,is stil aan de overkant!
Rob (5-5-2011 om 16:21)
Marleen,je weet eens de gevaren niet wat er kan gebeuren,brand ? Stel dat het huis in de brand vliegt en jij woont er naast met kleine kinderen, dan wil ik jou weleens horen wat jij nog te zeggen heb.
Ternose (5-5-2011 om 15:21)
Marleen, rook eens wat minder wiet, is slecht voor je schrijfkunsten.
Cookie-instellingen beheren