Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen vliegt door ruit Rabobank

Toegevoegd: 05-05-2011, 22.05 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Op het Kerkplein in Sluiskil is donderdag een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen met een brommer tegen de pui van de Rabobank gereden.

Getuigen verklaarden dat de jongen tussen 14.30 en 15.00 uur uit de richting van de Wok kwam en het kruispunt wilde oversteken richting de Rabobank. Uit de richting van de Spoorstraat kwam op dat moment een nog onbekende personenauto, waarvoor de bromfietser moest uitwijken.


De bromfietser vloog met volle snelheid de stoep op en reed tegen de pui van Rabobank. Hij kwam met zijn hoofd en met de brommer tegen het glas, dat daardoor brak. De jongen, die geen helm droeg, is niet buiten bewustzijn geweest maar heeft wel letsel opgelopen aan zijn hoofd. Hij is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De politie verzoekt de bestuurder van de personenauto contact op te nemen en te bellen naar 0900-8844. Ook mensen die de bestuurder en/of de auto kennen en eventuele andere getuigen, worden verzocht zich te melden op hetzelfde nummer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herrie (14-5-2011 om 11:08)
Als je zo hard wil rijden wordt dat nu betalen en pijn hebben. Volgende keer betaal je misschien wel met je leven. Hopenlijk blijft het dan bij één leven.
Henk (11-5-2011 om 08:43)
Is er inmiddels al meer bekend over die auto of is inmiddels gebleken dat die auto helemaal niet bestaat?
Ferdinand (9-5-2011 om 20:12)
Het gaat btw over een blauwe opel;)
Meerdere bewoners van Sluiskil (8-5-2011 om 11:48)
@Bewoners van Sluiskil 2: wees dan ook zelf niet zo laf en zeg je echte naam dan.
Tamara (7-5-2011 om 16:07)
Er zullen altijd mensen zijn die zo laf zijn hun naam er niet bij te zetten zoals 2 mensen hier. jullie weten niet wat er is gebeurt dus bemoei je je er verder ook niet mee. en ik vind het heel laf wat jullie zeggen. er zal wel uitkomen wat er gebeurt is en ik hoop dat alles goed komt
Espace (7-5-2011 om 11:14)
Vreemd verhaal, om de pui te kunnen rammen heb je dan toch meerdere obstakels op je pad gehad. En de Rabobank is er niet meer enkel een pinautomaat. Dus die pui is van de snackbar wimpie's. Maarja een kat kan rare sprongen maken, blijkbaar deze bromfietser ook.
Cookie-instellingen beheren